Как се използва код за отстъпка

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА КОД ЗА ОТСТЪПКА?


Ако имате код за отстъпка можете да го използвате, само когато поръчката се прави по Интернет през нашия сайт, необходимо е да се попълнят всички полета и да следвате стъпките докато завършите поръчката. Кодовете са невалидни при обаждане по телефона. Ако кодът е активен и желаете да го използвате можете да направите това като следвате стъпките:

1. Изберете желания от Вас продукт и натиснете върху големия син бутон "Купи".

2. След това продуктът отива във Вашата количка, която се намира в горния десен ъгъл. Можете да натиснете бутона "Количка" в горния десен ъгъл, след което да натиснете "Към количката", за да отворите продуктите в количката.

3. Когато отворите количката в долната част има бутон под надписа "Използвай код за отстъпка", необходимо е да натиснете върху този бутон.

4. След като натиснете се открива поле в което пише "Въведете кода за отстъпка тук", необходимо е да въведете кода в полето и да натиснете върху "Активирай кода".

5. След като натиснете "Активирай кода" системата ще преизчисли и ще Ви покаже нова крайна цена с включена отстъпка и с това въвеждането на кода приключва. След това е необходимо да завършите вашата поръчка като натиснете върху бутона "Плащане" и следвате стъпките.

Забележка 1: Кодовете са с ограничен срок на валидност, затова ако имате код, използвайте го възможно най-бързо. Кодовете работят при определена МИНИМАЛНА сума, тоест за да активирате код, може да е необходимо цената на продукта да е по-висока от определена сума. Кодовете не важат за всички продукти, тоест има някои продукти, за които не можете да ползвате код за отстъпка. Кодовете за отстъпка не могат да се комбинират с други отстъпки. Кодовете не могат да се използват за стари поръчки, които вече са завършени.

Забележка 2: Кодовете за отстъпка могат да се предложат, когато процесът е оптимизиран, тоест всичко да става автоматично и без нашата намеса. Има се предвид, че клиентът има уменията сам да въведе кода и да финализира поръчката. Също се предполага, че клиентът е наясно с продукта и няма въпроси. Ако клиентът не е наясно и не може сам да въведе кода или пък има колебания и въпроси, то кодовете за отстъпка не са подходящи за него. Това е и една от причините кодовете за отстъпка да не могат да се прилагат по телефона, а да се използват само през сайта, когато клиентът направи всичко сам, защото по този начин не се губи време.